Стабілізовані дерева від 'GEM'🌳 / Green Ecco Moss
top of page

Стабілізовані дерева від 'GEM'🌳

Оновлено: 21 жовт. 2022 р.

Доброго часу доби дорогі друзі! 🤗


Всі ми дуже цінуємо наявність рослин у наших будинках, рослинність надає будь-якому приміщенню фарб та своєї атмосфери. Немало важливою є присутність вазонів або досить великих дерев.

Вони завжди першими кидаються у вічі, краса дерев в інтер'єрі завжди зачаровує найкраще.


Як вам дерева, які не потребують догляду та поливу?


Саме такі ми і створюємо, компанія Green Ecco Moss експерт у галузі стабілізації, процесі заміни природного соку рослин на екологічно чистий хімічний розчин на гліцериновій основі. Цей процес буквально зупиняє час і дерево завжди виглядає живим.

😏Досить витрачати свій дорогоцінний час на догляд за домашньою флорою, купуйте наші товари і не замислюйтесь про це. Стабілізовані вироби не турбують хвороби, паразити. Для максимального збільшення терміну служби потрібно дотримуватись вологості у приміщенні 45-55 %, не піддавати виріб під вплив прямих сонячних променів. Гарантія на дерева від GEM 5-8 років!


Також у магазині ви знайдете безліч інших цікавих товарів для прикраси вашого будинку, створення композицій з моху та рослин, букетів із сухоцвітів та багато чого іншого.

🌿🥰🌿

Стабілізовані дерева будуть чудово виглядати у великих кімнатах, також їх можна компонувати з іншими рослинами для створення 'природного куточка' в будинку.



купити стабілізовані дерева

купити стабілізовані дерева

купити стабілізовані дерева

4 перегляди0 коментарів
bottom of page