Стабілізовані вироби в інтер'єрах 2 / Green Ecco Moss
top of page

Стабілізовані вироби в інтер'єрах 2

Радий усіх вітати дорогі друзі!


«Купити щось унікальне і красиве, щоб насолоджуватися щодня…» Такі думки часто відвідують людей, які хочуть зробити свій будинок або квартиру красивішими, що ж, для цього і створена команда Green Ecco Moss. Ми створимо для вас неймовірно красивий інтер'єр і головне він буде унікальним, зробленим під саме ваше приміщення, що дасть найкращий результат!


У нас величезний вибір різних товарів та варіацій товарів під будь-який інтер'єр. Важлива примітка, що наші товари є екологічно безпечними і не вимагають догляду або поливу.


Також ми можемо зробити картину чи панно на замовлення. Опишіть нам свою ідею, а ми втілимо її у життя. Є можливість додати до панно чи картини підсвічування, що дасть бонус до освітлення. Це буде відмінний варіант, якщо в приміщенні присутній недолік світла.


Довго думали над ідеєю, але так нічого й не вигадали? Завітайте на нашу сторінку в Pinterest, величезний вибір ідей саме там!

Слідкуйте за нами в Instagram, щоб бути в курсі всіх новин та знижок !!


А нижче ви побачите фото наших робіт і зверніть увагу, що в кожному з інтер'єрів чудово виглядає мох та інші стабілізовані рослини.


купити стабілізовані вироби


купити стабілізовані вироби

купити стабілізовані вироби


2 перегляди0 коментарів
bottom of page