Стабілізовані вироби в інтер'єрах / Green Ecco Moss
top of page

Стабілізовані вироби в інтер'єрах

Доброго часу доби друзі!

У цьому блозі ми обговоримо ідеї застосування стабілізованих виробів (моху, дерев, рослин) у різних інтер'єрах.

Для початку розберемося з роллю рослин у приміщеннях, адже не всі на 100% розуміють, наскільки це важливо.

1) Один із способів зонування

Простий приклад – це роздільна стіна між робочою та «лаунч» зонами, в основному такі стіни заповнюють книгами, різними фігурками тощо. Але ви можете зробити інакше, зробивши роздільну стіну цікавішою і наповненою, для цього найкраще підійдуть кашпо і флораріуми, вони ідеально впишуться в будь-який стиль інтер'єру і нададуть абсолютно нового вигляду вашій стіні.

2) Надання атмосфери

Тут ваша фантазія ваш найкращий друг, бо кожен з вас відчуває атмосферу по своєму, ви можете використовувати картини з моху, особливо атмосферно це буде виглядати з підсвічуванням, в місцях, де є недолік освітлення.

3) Заповнення порожнеч

Досить часто проблема у великих приміщеннях, коли багато місця і не знаєш що ж «сюди» або «туди» поставити.

У таких випадках вам допоможе щось велике та оригінальне.

Що це? Панно з моху та рослин звичайно ж, такі панно відмінно заповнять порожнечі в приміщенні, а залежно від вибраного вами кольору ще й дадуть візуальний ефект: привернення уваги – жовтий, спокій – зелений, теплота та комфорт – помаранчевий, гарний настрій на роботу – синій .

Ну що ж, тепер можна приступити до ідей, до вашої уваги вибірка наших робіт, вона дасть вам можливість надихнутись і взяти якусь з ідей та застосувати у себе.


Buy stabilized moss

Ідеальний приклад заповнення порожнечі. Можете звернути увагу наскільки б звичайною і порожньою, одночасно була б дана кімната якби не стабілізований мох


Buy stabilized moss

Ще трохи прикладів лише в інших приміщеннях




Купить стабилизированный мох

























Приклад до/після, як бачите, атмосфера і весь інтер'єр стали набагато цікавішими і спокійнішими через зелений мох.


Купить стабилизированный мох
Купить стабилизированные растения

Також, ви можете використовувати наші вироби і в робочих зонах, при правильному підборі квітів моху та рослин ви отримаєте шикарний вигляд вашого робочого місця, за яким стане набагато приємніше працювати.


Купить стабилизированные растения

Buy stabilized plants

Як бачите стабілізовані рослини і мохи дуже сильно змінюють вигляд приміщень і надають інтер'єрам нові фарби, задають настрій, а іноді зовсім змінюють атмосферу, роблячи її унікальнішою і кращою за ту, що була раніше.

Рекомендую ознайомитися з усіма товарами ТУТ, вони створені, для того щоб покращити ваш інтер'єр і зробити його унікальним.

Дякую за увагу! Сподіваємось у вас дозріла ідея, яку ми з вами успішно реалізуємо!




1 перегляд0 коментарів
bottom of page