Переваги стабілізованих рослин перед живими / Green Ecco Moss
top of page

Переваги стабілізованих рослин перед живими

Доброго часу доби друзі!

Сьогодні ми поговоримо про переваги стабілізованих рослин перед живими рослинами.

Ні для кого не секрет, що за живими рослинами потрібно доглядати, ще й потрібно враховувати специфіку кожної рослини і тому доглядати правильно, щоб не зіпсувати його зовнішній вигляд. АЛЕ зі стабілізованими рослинами все набагато простіше, з цього перша перевага:


1) Простота у догляді

Стабілізовані рослини зовсім не вибагливі, не вимагають поливу або частого втручання людини, варто час від часу прибирати пил і дотримуватися вологості в приміщенні (з приводу вологості у нас є блог ТУТ з яким раджу ознайомитися)


Які ще проблеми живих рослин?

Звичайно сезонність деяких рослин, одні цвітуть в один час, а інші в інше, не варто так само забувати що рослини можуть захворіти і змінити свій вигляд на менш презентабельний.


2) Завжди свіжий вигляд

Стабілізовані товари зберігають свій вигляд від 5 до 8 років! Їм не страшні захворювання, вони не змінюють свій вигляд з часом, тому немає сенсу в такому ж догляді, як за іншими рослинами.


3) Зручність

Зручність полягає в тому, що ви можете робити з нашим товаром що хочете. Ви без проблем можете купити наприклад кочковий мох і стабілізовані троянди і після легко змайструвати якусь композицію, не переживаючи, що ви обмежені в часі, тому що рослини просто не псуються. Вам не потрібно морочитися з нашими товарами, взяли та зробили! А потім, дивлячись на ваше творіння, радієте як це чудово виглядає.


! Це 3 найважливіші переваги стабілізованих рослин від GEM !


Інформацію про кожен товар ви можете знайти у нашому магазині.

Якщо вам потрібно більше інформації про наш товар, ви можете ознайомитись з нею у блогах.


Green Ecco Moss надасть вам НАЙКРАЩІ стабілізовані рослини та товари з них!

купити стабілізовані рослини у Києві

купити стабілізовані рослини у Києві


7 переглядів0 коментарів
bottom of page