Патріотизм та декорації. Як це може бути? / Green Ecco Moss
top of page

Патріотизм та декорації. Як це може бути?

Радий усіх вітати дорогі друзі! 🥰



Якщо з Амарантом все в принципі ясно, то що це за світильник такий?

А тепер ми підходимо до теми сьогоднішнього блогу. Трохи передісторії. 👨‍🎓


Після нападу Росії на Україну всі ми пам'ятаємо як на єдиному острові України, на острові Зміїному знаходилися військовослужбовці, які після 24 лютого перебували під вогневим контролем орків з РФ. Незабаром один із кораблів зв'язався з українськими військовими на острові з метою змусити солдатів скласти зброю.

Але українці так просто не здаються в полон, після чергового попередження один із солдатів на острові куди подалі послав «російський військовий корабель».

Звичайно ж, після цього по них почав вестися вогонь, але вони вижили і потім були обміняні та повернулися на підконтрольній Україні територію. За таку велику відвагу та сміливість, усіх солдатів нагородили найвищими нагородами, а той солдат, який звернувся до корабля, став символом української сили та мужності, стійкості та волелюбності.


На честь цього наш великий колектив Green Ecco Moss створив цей товар. Виріб виконаний з фанери, малюнок вирізаний на акрилі, а разом із підсвічуванням, цей світильник випромінює ту саму силу та мужність українських військових. Ще до основи світильника був прикріплений мох у кольорах прапора України. 😍


Купуючи цей товар ви автоматично будете у тренді та підвищите рівень свого патріотизму, у свою чергу гроші з продажу товарів підуть на збройні сили України. Тому якщо хочете допомогти нашому народу та армії купуйте наші декорації та спостерігайте як 22-а армія світу знищує 2-ю. 😎😎




https://uk.eccomoss.com/stranica-tovara/патриотический-светильник-русский-военный-корабль-иди-на-й

https://uk.eccomoss.com/stranica-tovara/патриотический-светильник-русский-военный-корабль-иди-на-й

2 перегляди0 коментарів
bottom of page