Відповіді на ваші запитання про мох / Green Ecco Moss
top of page

Відповіді на ваші запитання про мох




1. Що таке стабілізований мох? Це натуральний мох, сік якого заміщується спеціальним розчином на гліцериново-сольовій основі.


2. Який потрібен догляд за мохом/картиною?

Так як мох вже не росте і знаходиться в стабільному стані, не потребує спеціального освітлення та поливу. Мох декоративний не рекомендуємо поміщати під пряме сонячне проміння. При близькому контакті з джерелами тепла мох може підсихати. У такому випадку змініть місце проживання рослин. Підтримуйте вологу у приміщенні від 40-55%. Рекомендована температура в приміщенні, де розташований мох або рослини від +5 до +28. Мох нашого виробництва не боїться перепаду температури до -10 С (не довго). Вважається нормою, що мох стабілізований не збирає пилу. Мох відштовхує пил через свою природну текстуру і щільність.

Якщо ви хочете зробити процедуру очищення моху, радимо скористатися щіткою для пилу або феном, з прохолодним струменем повітря.

Виробник Green Ecco Moss знає як доглядати мох!


3. Яка різниця між видами моху?

Ягель мох-цей вид лишайника найм'якший і пухнастий з усіх видів моху. Плоский мох легко монтується до картини або стіни, а також добре комбінується з іншими видами мохів і рослин. Кочковий мох найпопулярніший і привертає увагу. Ягель ісландський, замовляємо закордоном, це вид лишайника м'який та пухнастий і також популярний. Інші види моху знайдете у нашому магазині.


4. Скільки років зберігається мох?

Мох зберігає свій колір та еластичність від 5-8 років. Умови експлуатації моху.

5. Які гарантії ми надаємо?

Ми гарантуємо, що мох нашого виробництва є якісним і зберігається від 5-8 років. Також ми гарантуємо нашу техпідтримку 24/7. У разі невідповідності товару ви можете повернути назад товар протягом 14 днів, також ми робимо обслуговування зелених стін з моху за вашим запитом.


6. Скільки потрібно моху на 1 квадратний метр?

• Стабілізованого плоского моху потрібно 1 кг;

• Ягеля українця потрібно 6 кг;

• Кочкового моху потрібно 6 кг;

• Ягеля норвезького потрібно від 6 до 8 кг;


7. Яка висота моху?

Плоский мох від 2 до 4 см, купи мох від 5 до 8 см, ягель укр. від 5-9 см, норвезький ягель від 6 до 11 см.


8. Офіційно працюєте? Так. Сертифікат радіології та фітосанітарний робимо на кожну партію за додаткову плату.


9. Як оплата відбувається? Працюємо за передоплатою.


10. Як швидко доставляєте?

За наявності товару відправляємо у день оплати. За відсутності товару складі все обговорюється у телефонному режимі( час постачання і терміни виготовлення).


11. На що кріпити мох і як?

Стандартний метод-кріплення моху на гарячий клей. Кріпіть на потрібну основу, якщо основа не підготовлена ​​- мох тримаються не буде.


12. Що робити, якщо моя картина вигоріла чи втратила колір?

Потрібно прибрати картину від сонячного проміння, поставити зволожувач повітря. Або звертайтесь до нас за детальною консультацією, ми вам допоможемо.




стабилизированный мох что это такое
942 перегляди0 коментарів
bottom of page