Вплив інтер'єрних природних елементів на ваше здоров'я / Green Ecco Moss
top of page

Вплив інтер'єрних природних елементів на ваше здоров'я

Доброї доби друзі!

Мало хто 10 років тому думав над тим, які кольори в інтер'єрі йому краще використовувати.

Як правило, люди вибирали те, що їм просто більше подобалося, а через час скаржилися що в якійсь кімнаті їм не затишно, а в гіршому випадку помічали головні болі при довгому знаходженні в приміщенні. З чим це пов'язано?

Почнемо з того, що кожен організм унікальний, і по-різному реагує на той чи інший елемент інтер'єру. При виборі кольорів потрібно враховувати, як з часом впливатиме той чи інший колір на ваше здоров'я.

Сьогодні ми розберемося, як на ваше здоров'я впливатимуть кольори. Почнемо з основного, це:



1) Зелений

В асоціацію відразу йде все природне і це правильно, на інстинктивному рівні зелений колір викликає у нас почуття спокою і водночас підвищує розумову діяльність. Зелений колір – це колір весни, розквіту і тому цей колір стимулює нас до продуктивної роботи. Найкраще використовувати зелений колір у кабінетах, класних кімнатах, офісах. Будьте впевнені, що поставивши на столи своїх робочих кашпо з зеленим мохом вони стануть працювати продуктивніше, або ж відмінним рішенням буде встановити панно на стіну в приміщенні, так ви відразу «вб'єте двох зайців» прикрасивши ваше приміщення і стимулюєте всю вашу команду до відмінної роботи. за наявності зеленого кольору!


buy moss


2) Жовтий

Колір радості дає відчуття легкості.

Тут так само банально, як і у випадку з зеленим кольором. Жовтий це колір сонця насамперед. Для людини це дуже важливо, адже бачачи промені сонця на вулиці, людина починає радіти гарній погоді і це заряджає його на роботу. Використовуйте жовтий і зелений колір як стимулятор вашої роботи, згодом ви побачите, наскільки краще стане ваше самопочуття і підвищиться продуктивність через купівлю наших товарів.

kup mech

3) Червоний

Боротьба ... сила і рішучість. Такі асоціації із цим кольором. Якщо ви не можете вирішити свої проблеми або перебуваєте в кризовому стані, червоний колір допоможе вам вийти зі складної ситуації або прийняти складне рішення, яке до цього ви прийняти не могли. Найкращий варіант який ми вам можемо запропонувати цю картину маслом зі стабілізованим мохом.

kup stabilizowany mech

2 перегляди0 коментарів
bottom of page