Очищений чи ні? Який мох вибрати? / Green Ecco Moss
top of page

Очищений чи ні? Який мох вибрати?

Оновлено: 21 жовт. 2022 р.

Радий усіх вітати дорогі друзі! 😉


Стабілізований мох - одне з найкращих та сучасних рішень для озеленення приміщень, прикраси квартир та будинків, офісів та ресторанів. Метод стабілізації є екологічно чистим, він не шкодить здоров'ю. Навпаки, він позитивно впливає на нервову систему людини та підвищує моральний стан.

Стабілізація від green ecco moss відбувається в кілька етапів (перевірка сировини, очищення (якщо потрібно), сушіння, стабілізація, знову сушіння та перевірка, упаковка та відправка товару). За рахунок всіх процесів мохи та рослини мають вищу якість.

Протягом 5 років компанія 'GEM' експериментувала різноманітними методами заміни природного соку на хімічний розчин, який сприяє консервації рослини. На всі вироби нашої компанії гарантія 5-8 років, що є одним із найкращих показників серед конкурентів! 😎

У нас величезна кольорова гама, безліч різних відтінків, за допомогою них, створюються панно та картини, кашпо та флораріуми, фіто стіни та панелі їх моху.


Що означає очищений та неочищений мох? 🧐

У нас є як очищений, так і не очищений. Різниця тільки в тому, що мох пропускає один етап і відразу переходить до наступного. Такий мох дешевше ніж очищений, також він має характерну відмінність, в ньому присутні різні природні компоненти.


Мох, який пройшов етап очищення буде кращим при створенні панно та картин, кашпо та фіто стін. Такий мох використовується у виробах Green Ecco Moss.

Нижче представлено різницю мохів, так краще зрозуміти який з варіантів краще для вас. Якщо хочете отримати професійну консультацію, то телефонуйте за номером телефону або пишіть нам в соц. мережі (Instagram, Telegram, Viber). 😎


купити очищений мох




24 перегляди0 коментарів
bottom of page