23 трав 2022 р.2 хв

Стабілізовані вироби в інтер'єрах

Доброго часу доби друзі!

У цьому блозі ми обговоримо ідеї застосування стабілізованих виробів (моху, дерев, рослин) у різних інтер'єрах.

Для початку розберемося з роллю рослин у приміщеннях, адже не всі на 100% розуміють, наскільки це важливо.

1) Один із способів зонування

Простий приклад – це роздільна стіна між робочою та «лаунч» зонами, в основному такі стіни заповнюють книгами, різними фігурками тощо. Але ви можете зробити інакше, зробивши роздільну стіну цікавішою і наповненою, для цього найкраще підійдуть кашпо і флораріуми, вони ідеально впишуться в будь-який стиль інтер'єру і нададуть абсолютно нового вигляду вашій стіні.

2) Надання атмосфери

Тут ваша фантазія ваш найкращий друг, бо кожен з вас відчуває атмосферу по своєму, ви можете використовувати картини з моху, особливо атмосферно це буде виглядати з підсвічуванням, в місцях, де є недолік освітлення.

3) Заповнення порожнеч

Досить часто проблема у великих приміщеннях, коли багато місця і не знаєш що ж «сюди» або «туди» поставити.

У таких випадках вам допоможе щось велике та оригінальне.

Що це? Панно з моху та рослин звичайно ж, такі панно відмінно заповнять порожнечі в приміщенні, а залежно від вибраного вами кольору ще й дадуть візуальний ефект: привернення уваги – жовтий, спокій – зелений, теплота та комфорт – помаранчевий, гарний настрій на роботу – синій .

Ну що ж, тепер можна приступити до ідей, до вашої уваги вибірка наших робіт, вона дасть вам можливість надихнутись і взяти якусь з ідей та застосувати у себе.

Ідеальний приклад заповнення порожнечі. Можете звернути увагу наскільки б звичайною і порожньою, одночасно була б дана кімната якби не стабілізований мох

Ще трохи прикладів лише в інших приміщеннях

Приклад до/після, як бачите, атмосфера і весь інтер'єр стали набагато цікавішими і спокійнішими через зелений мох.

Також, ви можете використовувати наші вироби і в робочих зонах, при правильному підборі квітів моху та рослин ви отримаєте шикарний вигляд вашого робочого місця, за яким стане набагато приємніше працювати.

Як бачите стабілізовані рослини і мохи дуже сильно змінюють вигляд приміщень і надають інтер'єрам нові фарби, задають настрій, а іноді зовсім змінюють атмосферу, роблячи її унікальнішою і кращою за ту, що була раніше.

Рекомендую ознайомитися з усіма товарами ТУТ, вони створені, для того щоб покращити ваш інтер'єр і зробити його унікальним.

Дякую за увагу! Сподіваємось у вас дозріла ідея, яку ми з вами успішно реалізуємо!

    10
    0