28 лип 2022 р.1 хв

Озеленення для бізнесу від «GEM»

Оновлено: 21 жовт 2022 р.

Радий усіх вітати дорогі друзі!

Багато підприємців задаються питанням, «Мені потрібно щось незвичайне, хочу озеленити мої приміщення, щоб працівники відчували себе краще та й щоб приміщення були такі не як у моїх конкурентів, яку компанію вибрати для кращого результату?»

Відповідь максимально проста. Компанія Green Ecco Moss надасть вам найкращий результат озеленення будь-яких приміщень. Ми з великою радістю розглянемо потрібні приміщення і створимо фото приклад, де буде показано як в приміщенні буде розташовуватися наше панно або ми озеленимо обрану вами стіну з можливістю додавання на стіну еко логотипу вашої компанії.

'GEM' гарантує вам якісний результат. У нас величезний вибір матеріалів та кольорів, що дає можливість втілити проект будь-якої складності у життя. Всі товари можна подивитися в магазині.

Прекрасним вибором буде озеленити ваше приміщення за допомогою поєднань різних стабілізованих виробів: Мохів - ягель, кочковий, плоский, папоротевий, королівський прованс. Рослин - папороті, троянди, трави, гілки різних дерев і рослин і так далі. І все це може бути виконано в різних кольорах та різних форм.

Ми пропонуємо послуги озеленення всім видам приміщень, це стоматологія, готель, кафе, офіс, ресторан.

Зв'яжіться з нами, надішліть нам фото/відео приміщення, ми обговоримо стиль, ціну та ваші побажання. Також, щоб дізнатися більше про нас та про наші вироби читайте БЛОГ.

    80
    0